Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Devious Maids komt naar Videoland

  •  
29-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
256 keer bekeken
  •  
Devious Maids
De serie was al aangekondigd door Ziggo, maar verschijnt op dezelfde dag ook in zijn geheel op Videoland.
Devious Maids lijkt verplichte kost te zijn voor de fans van Desperate Housewives , want de serie werd bedacht door Marc Cherry, die tevens verantwoordelijk was voor de serie over de vier huisvrouwen die wonen aan Wisteria Lane. Eva Longoria (Gabrielle in Desperate Housewives) is ook één van de producenten van Devious Maids. Devious Maids volgt de belevenissen van vier Latijns-Amerikaanse huishoudsters in Beverly Hills: Marisol Duarte (Ana Ortiz), Rosie Falta (Dania Ramirez), Carmen Luna (Roselyn Sanchez) en Zoila Diaz (Judy Reyes). De vrouwen werken voor extreem rijke mensen en worden vaak blootgesteld aan hun meest gevoelige geheimen. In het eerste seizoen staat de moord op huishoudster Flora (Paula Garces) centraal. De zoon van Marisol wordt onterecht voor de misdaad veroordeeld en ze is vastbesloten de ware dader te ontmaskeren.
De vier seizoenen van Devious Maids (49 afleveringen) zijn vanaf 3 september te zien bij Videoland. Op die dag wordt de serie eveneens beschikbaar gesteld door Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!