Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Designated Survivor S03 onthult trailer

  •  
03-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Designated Survivor S03
President Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) moet dit seizoen voor het eerst campagne voeren.
Designated Survivor volgt de doorsnee ambtenaar Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), die wordt ingezworen als nieuwe president, nadat alle belangrijke politici om het leven komen bij een aanslag. De tv-serie werd vorig jaar gecanceld door zender ABC, maar niet veel later bestelde Netflix alsnog tien nieuwe afleveringen. Daarin moet Kirkman stemmen zien te winnen voor zijn herverkiezing, waarbij hij te maken krijgt met lastercampagnes en 'fake news'. In de trailer zien we verder hoe Seth Wright (Kal Penn) uitvalt tegen de journalisten in de persruimte, terwijl Hannah Wells (Maggie Q) een baan krijgt aangeboden bij de CIA. Ook castleden Adan Canto en Italia Ricci keren terug in het derde seizoen. Neal Baer (ER, Law & Order: SVU) is de nieuwe showrunner.
Alle afleveringen van het derde seizoen van Designated Survivor zijn vanaf 7 juni te bekijken op Netflix. Naast de trailer verscheen eerder al een overzicht van S01/S02.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!