Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Designated Survivor S02 pakt uit met 24-reünie

  •  
13-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kim Raver
Kim Raver krijgt een uitgebreide gastrol in het tweede seizoen van Designated Survivor.
Raver was te zien als Audrey Raines, een love interest van Jack Bauer (Kiefer Sutherland), in een aantal seizoenen van 24 en de miniserie 24: Live Another Day. Volgens de website TV-Line geeft ze in Designated Survivor gestalte aan Andrea Frost, die wordt omschreven als een soort vrouwelijke Elon Musk. Frost is een superslimme ingenieur en ondernemer en de eigenaar van Apache Aerospace. Ze heeft zo haar eigen visie op de manier waarop de overheid zich met het bedrijfsleven bemoeit. Naast 24 behoren ook Third Watch en Lipstick Jungle tot de tv-credits van Raver. Onlangs speelde ze een gastrol in het vijfde seizoen van Ray Donovan en keerde ze tijdelijk terug als Dr. Teddy Altman in Grey’s Anatomy. Er doken ook nog even geruchten op dat haar terugkeer naar die ziekenhuisserie van Shonda Rhimes mogelijk permanent zou worden.
Netflix voegt elke donderdag een nieuwe aflevering van Designated Survivor toe. Onlangs werd bekend gemaakt Natascha McElhone de serie mogelijk verruilt voor The First op Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!