Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Designated Survivor gaat in Nederland naar Netflix

  •  
24-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
designated-survivor
De nieuwe serie van Kiefer Sutherland komt naar Netflix. De streamingdienst sloot een deal met ABC om Designated Survivor buiten Noord-Amerika beschikbaar te mogen stellen.
Designated Survivor is in Nederland al te vinden op Netflix, hoewel de eerste aflevering nog toegevoegd moet worden. De tweede aflevering zal vanaf 28 september te streamen zijn. De politieke thriller van David Guggenheim ( Safe House ) ging afgelopen woensdag in première op de Amerikaanse televisie. De show kon rekenen op prima kijkcijfers en goede kritieken. Ook onze recensie van de eerste aflevering was positief. In Designated Survivor geeft Sutherland gestalte aan een doorsnee ambtenaar, die na een terroristische aanslag plots wordt ingezworen als president. Natascha McElhone ( Californication ) is te zien als zijn vrouw en gastoptredens zijn er van Mykelti Williamson en Virginia Madsen.
De deal tussen Netflix en ABC is vergelijkbaar met de eerdere Star Trek-deal die Netflix sloot met CBS. Ook de afleveringen van het net uitgestelde Star Trek: Discovery zijn straks vlak na uitzending in Amerika beschikbaar op Netflix Nederland. Eerder werd onder meer Fargo eveneens op deze manier bij ons in Nederland beschikbaar gesteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!