Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Designated Surivor S02 onthult premièredatum

  •  
09-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4145419706
Op 27 september gaat in Amerika het tweede seizoen van Designated Survivor van start.
Dat betekent dat de nieuwe reeks waarschijnlijk op 4 oktober van start gaat op Netflix in Nederland. Netflix sloot destijds namelijk een deal met de Amerikaanse zender ABC, om de afleveringen van Designated Suvivor telkens een week na uitzending beschikbaar te stellen in Europa. Naar alle waarschijnlijkheid geldt deze deal (de serie werd zeer goed bekeken via Netflix) tevens voor het tweede seizoen. In het drama van David Guggenheim (Safe House) speelt Kiefer Sutherland (24) een onopvallende ambtenaar, die na een bomaanslag in Washington tot zijn grote schrik wordt ingezworen als president. Maggie Q (Nikita), Kal Penn (House) en Natascha McElhone (Californication) hebben bijrollen in de serie.
Designated Survivor is inmiddels toe aan alweer zijn vierde showrunner; Keith Eisner ( The Good Wife ) werd aangesteld om de productie van seizoen twee in goede banen te leiden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!