Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Derde special van Dave Chappelle heeft datum

  •  
20-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dave Chappelle
Netflix viert oudejaarsavond met de derde stand-up special van komiek Dave Chappelle.
Zijn volgende show heet Equanimity en gaat op 31 december bij de streamingdienst in première. Eind vorig jaar betaalde Netflix 60 miljoen dollar aan Chappelle (10 miljoen meer dan het bedrag dat Comedy Central hem ooit bood voor een derde seizoen van Chappelle’s Show) voor de uitzendrechten van een drietal stand-up specials. De eerste twee van die drie shows (The Age of Spin en Deep in the Heart of Texas) kwamen uit het persoonlijke archief van de komiek en waren (hoewel nog nooit eerder op televisie vertoond) al wat ouder. De derde show Equanimity werd recentelijk opgenomen. Voordat Chappelle een deal sloot met Netflix, liet hij twee keer eerder een avondvullende voorstelling registeren voor televisie; Killin’ Them Softly was in 2000 te zien op HBO en For What It’s Worth werd in 2004 uitgezonden door Showtime.
Bekijk hieronder het eerste teasertje voor de show, waarin Stranger Things op de hak wordt genomen. Naast Chappelle brengt ook Chris Rock nog twee specials naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!