Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dennis Quaid gecast als president George Bush

  •  
18-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Ryan Murphy heeft zijn George W. Bush gevonden. Dennis Quaid zal de voormalig president gaan spelen in Katrina: American Crime Story.
Na het grote succes van The People v. O.J. Simpson duikt Murphy met Katrina: American Crime Story in alle misstanden rond de ramp met orkaan Katrina in 2005. Quaid mag gestalte geven aan de man die zich tijdens de nasleep van de tragedie volgens velen totaal verkeerd opstelde. De acteur was eerder te zien in films als Wyatt Earp, Frequency en The Day After Tomorrow en heeft momenteel ook een bijrol in de tv-serie Fortitude. George W. Bush werd in de speelfilm W. van Oliver Stone al eens gespeeld door Josh Brolin. Quaid voegt zich bij een cast die al bestond uit onder anderen Matthew Broderick en Annette Bening , plus O.J.-veteranen Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr. en Courtney B. Vance.
American Crime Story is in Amerika te zien op FX, maar alle toekomstige seizoenen zullen in Nederland na afloop op Netflix verschijnen. Ook een derde seizoen is nu al in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!