Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Delicious S03 komt naar NPO Start Plus

  •  
02-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Delicious Poster
Het tweede seizoen van de komische dramaserie met Dawn French ging vandaag in première op NPO 1.
In het eerste seizoen van de Britse serie Delicious had topkok Leo Vincent (Iain Glen) een affaire met zijn ex-vrouw Gina (Dawn French), achter de rug van zijn huidige vrouw Sam (Emilia Fox) om. En extra pikant: Leo stal destijds bijna al zijn recepten van Gina. De eerste reeks werd afgelopen zomer uitgezonden op de Nederlandse televisie en het tweede seizoen ging vandaag van start op NPO 1. Wanneer het derde seizoen bij ons van start gaat op televisie is nog niet bekend, maar de NPO heeft al wel laten weten dat de derde reeks vanaf 8 februari beschikbaar is bij NPO Start Plus. In het derde seizoen van Delicious krijgen Gina en Sam tijdens het runnen van het hotel/restaurant te maken met een rijke investeerder (Vicent Regan), die mogelijk niet helemaal te vertrouwen is.
Delicious S03 komt 8 februari naar NPO Start Plus. Het tweede seizoen is daar nu in zijn geheel te zien. De afleveringen van S02 staan ook steeds een week op NPO Start.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!