Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Delicious S02 start begin januari op NPO 1

  •  
10-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Delicious Poster
Het eerste seizoen van de serie met Dawn French en Emilia Fox was afgelopen zomer op televisie te zien.
Delicious is afkomstig van de Britse zender Sky. Aan de start van de serie maakten we kennis met Leo Vincent (Iain Glen uit Game of Thrones ), een succesvolle kok die echter bijna al zijn recepten stal van zijn imiddels ex-vrouw Gina (Dawn French uit French and Saunders), terwijl hij haar jarenlang bedroog met zijn inmiddels huidige vrouw Sam (Emilia Fox uit Silent Witness ). In het tweede seizoen moeten Gina en Sam echter noodgedwongen samen zijn restaurant draaiende zien te houden. Aanvankelijk is dat een vrij pikante situatie, maar ze blijken al snel een goed team te zijn, totdat er onverwachte problemen de kop opsteken. Het tweede seizoen bestaat wederom uit vier afleveringen. In Engeland gaat binnenkort ook het derde seizoen van de serie in première.
Het tweede seizoen van Delicious is vanaf 2 januari elke dag om 14.00 uur te zien op NPO 1. Overigens verschijnt seizoen drie van de serie in februari bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!