Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Delicious gaat 14 juli van start op NPO 1

  •  
17-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Delicious
Topkok Iain Glen (Game of Thrones) heeft een affaire met zijn ex-vrouw Dawn French (French and Saunders).
Delicious is een dramaserie over liefde, eten en ontrouw. Leo Vincent (Iain Glen, bekend van zijn rol als Jorah Mormont in Game of Thrones ) is een succesvolle kok met een aantal geheimen: hij stal bijna al zijn recepten van zijn ex-vrouw Gina (Dawn French, bekend van haar sketchshow French and Saunders) en had jarenlang een affaire. Inmiddels is hij twee jaar getrouwd met 'de andere vrouw' Sam (Emilia Fox uit Silent Witness ), maar dan begint hij wederom een affaire... met zijn ex-vrouw Gina. Sam heeft vermoedens over de ontrouw van haar man en gaat ten rade bij Gina, niet wetende wat voor rol zijn hierin speelt. Het eerste seizoen van Delicious bestaat uit vier afleveringen. In Engeland wordt de serie uitgezonden door zender Sky.
Delicious gaat 14 juli in première op NPO 1. Vanaf 11 augustus is vervolgens ook het tweede seizoen te zien. Sky heeft inmiddels ook een derde seizoen aangekondigd.
Update: de première van het tweede seizoen is inmiddels door de NPO uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!