Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Delhi Crime verschijnt 22 maart op Netflix

  •  
29-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Delhi Crime
Na het succes van Sacred Games komt Netflix nu met een aangekochte misdaadserie uit India.
Vorig jaar verscheen de eerste Netflix Original uit India, in de vorm van Sacred Games , dat niet veel later verlengd werd met nog een tweede seizoen. Netflix heeft met Delhi Crime nu een uit India afkomstige misdaadserie aangekocht. Volgens de website Deadline gaat het om een eerste seizoen bestaande uit in totaal zeven afleveringen, met ook al een tweede seizoen in bestelling. Delhi Crime wordt een anthologie-serie, waarbij elk seizoen draait om een andere misdaad. Het eerste seizoen werd geïnspireerd door een waargebeurde zaak: het onderzoek naar de groepsverkrachting van een jonge vrouw in 2012. De serie werd bedacht en geschreven door de Indiaas-Canadese schrijver Richie Mehta, bekend van de film Amal. Aaron Kaplan (The Chi, A Million Little Things ) produceert.
Het eerste seizoen van Delhi Crime verschijnt 22 maart op Netflix. De dramaserie zal later vandaag voor de eerste keer vertoond worden op het Sundance Film Festival.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!