Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
16-06-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
The Umbrella Academy S03
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
You Don’t Know Me (vrijdag 17/06, Netflix) Britse dramaserie van de bedenker van Vigil , over een man die terechtstaat voor moord en in de rechtszaal vertelt over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw. Lees de recensie.
Spiderhead (vrijdag 17/06, Netflix) Sciencefictionfilm waarin Chris Hemsworth gestalte geeft aan de directeur van een gevangenis, waar hij gevangenen gebruikt als proefpersonen voor een experimentele drug. Lees de recensie.
She S02 (vrijdag 17/06, Netflix) Misdaadserie uit India waarin een verlegen agente voor een missie undercover gaat bij een drugsbende. Het is voor haar de weg naar emancipatie waarbij ze de kracht van haar eigen seksualiteit ontdekt.
The War Next-door (vrijdag 17/06, Netflix) Mexicaanse comedyserie waarin twee compleet verschillende families naast elkaar komen te wonen in een chique buurt. De twee moeders van de families raken al snel met elkaar in conflict.
The Martha Mitchell Effect (vrijdag 17/06, Netflix) Documentaire over Martha Mitchell, die tijdens het Watergate-schandaal getrouwd was met de minister van Justitie, maar zich toch erg kritisch uitliet over de Nixon-administratie.
Spriggan (zaterdag 18/06, Netflix) Japanse animatieserie over de Spriggan-agenten van de ACRAM Corporatie. Zij moeten ervoor zorgen dat oude relikwieën, die magische krachten bezitten, niet in de verkeerde handen vallen.
Civil: Ben Crump (zondag 19/06, Netflix) Documentaire over advocaat Ben Crump, die zich onder meer specialiseert in burgerrechten van de (zwarte) gemeenschap en zo de zaken rond Trayvon Martin en George Floyd bekeek.
 
Na het weekend...
Doom of Love (maandag 20/06, Netflix) Romantische dramafilm uit Turkije, waarin een in de schulden geraakte man op een yoga-retraite gaat. Op het retraite valt hij voor een zangeres met wie hij zelfs een innerlijke reis onderneemt.
Joel Kim Booster: Psychosexual (dinsdag 21/06, Netflix) In Los Angeles gefilmde special van de Koreaans-Amerikaanse komiek Joel Kim Booster, die onder meer grappen maakt over het lekken van selfies en eten bij P.F. Chang’s.
The Future Of (dinsdag 21/06, Netflix) Documentaireserie over alle nieuwe en opkomende trends op het gebied van technologie. Experts uit verschillende sectoren zoeken uit wat voor mogelijkheden deze trends zullen gaan bieden.
The Umbrella Academy S03 (woensdag 22/06, Netflix) Stripverfilming over een familie met superkrachten, die na hun tijdreis om de wereld te redden nu zijn teruggekeerd naar een heden waarin alles anders is. Bekijk de trailer.
Snowflake Moutain (woensdag 22/06, Netflix) Realityshow waarin tien verwende tieners die heel snel overal over klagen en in paniek raken door survival-experts mee naar de bossen worden genomen, waar ze door een hel gaan.
Welcome to Wedding Hell (woensdag 22/06, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over een dolgelukkig stel dat elkaar het ja-woord heeft gegeven. De voorbereiding op hun huwelijk zorgt echter voor erg veel spanning.
Love & Gelato (woensdag 22/06, Netflix) Romantische tienerfilm waarin Lina de allerlaatste wens van haar moeder in vervulling wil te laten gaan: ze brengt de zomer door in Rome, waar ze romantiek en een passie voor gelato ontdekt.
Bruna Louise: Demolition (woensdag 22/06, Netflix) Komische special van Bruna Louise, bekend van de Braziliaanse versie van Too Hot to Handle , die in de show grappen maakt over haar datingleven en al haar rampzalige relaties.
The Hidden Lives of Pets (woensdag 22/06, Netflix) Documentaire over de vaardigheden en zintuigen van allerlei bijzondere huisdieren van over de hele wereld. Acteur Hugh Bonneville ( Dowton Abbey ) is te horen als de vertelstem.
Queen (donderdag 23/06, Netflix) Dramaserie over een succesvolle kleermaker – en tevens drag queen – die vanuit Parijs terugkeert naar zijn geboorteplek in Polen, om daar zijn relatie met zijn dochter te herstellen. Bekijk de trailer.
First Class (donderdag 23/06, Netflix) Spaanse realityserie over een groep vrienden in de stad Barcelona. Hun leven wordt gekenmerkt door de meest uitzinnige fashion, de meest luxe feesten, plus de meest exclusieve evenementen.
Netflix Is a Joke: Best of the Fest (donderdag 23/06, Netflix) Terugblik met hoogtepunten van het Netflix Is a Joke-festival, waar verschillende shows werden opgenomen die de laatste weken allemaal op Netflix werden vrijgegeven.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Land of Hope (zaterdag 18/05, Netflix) Romantische dramafilm uit Finland, over een vrouw die na WOII tegen het advies van haar familie in trouwt met een houthakker en in de wildernis gaat wonen.
Hablar (zaterdag 18/06, Netflix) Spaanse anthologiefilm die zich afspeelt in Madrid en gefilmd werd als een doorlopende opname. Twintig verhalen waarin communicatie centraal staat kruisen elkaar.
Facing the Enemy (maandag 20/06, Netflix) Historische dramafilm uit Slowakije, die zich afspeelt aan het einde van WOII. Een Duitse soldaat loopt met iemand die hij moet executeren door de sneeuw.
Apocalypse, Please! (donderdag 23/06, Netflix) Satirische komediefilm uit Oostenrijk, over een groep excentrieke mensen die zich teruggetrokken om zich voor te bereiden op het einde van de wereld.
Refugio (donderdag 23/06, Netflix) Spaanse documentaire waarin door middel van onder meer interviews een beeld wordt geschetst van vluchtelingen die aan de oorlog in Zuid-Soedan ontsnapten.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!