Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Defenders komen 18 augustus bij elkaar

  •  
05-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
523482225
Iron Fist is gearriveerd en dus kondigde Netflix ook alvast de première van The Defenders aan. Op 18 augustus wordt de cross-over vrijgegeven.
Op het witte doek werkte Marvel destijds met Iron Man , Captain America en Thor richting de cross-over The Avengers en op televisie is het na Daredevil , Jessica Jones , Luke Cage en Iron Fist straks de beurt aan The Defenders. De onthulling van de premièredatum was, net als onlangs ook bij Lemony Snicket , weer redelijk cryptisch. In het onderstaande filmpje zien we de vier personages in een lift staan wachten, totdat Jessica Jones (Krysten Ritter) de camera stukslaat, wanneer de tijdcode 08:18:20:17 aangeeft. Dat is natuurlijk al een behoorlijke hint, maar de datum 08-18-2017 wordt bevestigd wanneer je de cijfers die linksboven te zien zijn gebruikt als url-adres. Je wordt dan meegenomen naar een site waar de premièredatum van 18 augustus helemaal onderin te lezen staat. Op die datum worden alle acht afleveringen van The Defenders vrijgegeven.
Marco Ramirez ( Daredevil ) treedt aan als showrunner. De aanwezigheid van acteur John Bernthal, die in het tweede seizoen van Daredevil werd geïntroduceerd als The Punisher, is nog niet bevestigd, maar Sigourney Weaver ( Aliens ) zal te zien zijn als de grote vijand.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!