Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deep State S02 wekelijks te zien bij Ziggo

  •  
14-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Deep State S02
Het eerste seizoen, eerder al uitgezonden op Fox, is nu 'on demand' terug te kijken bij Ziggo Movies & Series.
De spionageserie Deep State is is vanaf eind deze maand weer op televisie te volgen bij Fox, maar de serie wordt tevens 'on demand' aangeboden door Ziggo. Er zullen elke week twee nieuwe afleveringen van het tweede seizoen beschikbaar komen. De afleveringen van het eerste seizoen zijn momenteel al allemaal terug te kijken bij Ziggo Movies & Series. Het eerste seizoen van Deep State volgt een gepensioneerde spion (Mark Strong), die zich na de dood van zijn zoon (Joe Dempsie) weer genoodzaakt ziet terug in actie te komen. Het tweede seizoen volgt een voormalige CIA-agent (Walton Goggins), die inmiddels als een 'fixer' problemen oplost voor de overheid. Dempsie is in beide seizoenen te zien, en dat geldt ook voor Karima McAdams, Alistair Petrie en Anastasia Griffith.
Vanaf 28 mei verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen van Deep State S02 bij Ziggo Movies & Series. Ook Fox zendt vanaf 28 mei telkens twee afleveringen uit.
Update: Fox heeft seizoen twee uitgesteld tot 30 mei. Ziggo heeft de première juist naar voren gehaald: zij voegen vanaf 23 mei wekelijks twee afleveringen toe.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!