Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deep State S02: hoofdrol voor Walton Goggins

  •  
30-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Walton Goggins
De acteur uit The Shield en Justified zal in het tweede seizoen het stokje overnemen van Mark Strong.
In de eerste reeks van Deep State speelde Mark Strong de hoofdrol als Max Easton, een voormalig MI6-agent die na de dood van zijn zoon Harry (Joe Dempsie) weer terug in actie komt. In seizoen twee is de hoofdrol echter voor Walton Goggins. Hij geeft gestalte aan Nathan Miller, een voormalig CIA-agent die nu als 'fixer' problemen oplost voor de 'verborgen overheid'. Goggins brak op tv door met rollen in series als The Shield en Justified en werkte daarna met Quentin Tarantino aan Django Unchained en The Hateful Eight. Onlangs liet hij ook zijn komische kant zien in Vice Principals. Ondanks het wisselen van hoofdrolspeler begint het tweede seizoen niet met een schone lei, want uit het eerste seizoen keren Joe Dempsie, Karima McAdams, Alistair Petrie en Anastasia Griffiths terug.
Of Mark Strong straks weer deel uitmaakt van het tweede seizoen is niet bekend. De acteur is volgend jaar wel met Carice van Houten te zien in de nieuwe serie Temple.
Foto credit: Valery Hache / Getty Images
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!