Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Deep State: eerste blik op tweede seizoen

  •  
22-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Deep State S02
Walton Goggins (The Shield) neemt in de tweede reeks het stokje over van Mark Strong (Body of Lies).
Walton Goggins was eerder te zien in de komische serie Vice Principals en in de film The Hateful Eight van Quentin Tarantino. Hij geeft in het tweede seizoen van Deep State gestalte aan Nathan Miller, een voormalig CIA-agent die nu allerlei problemen oplost voor de in de Amerikaanse overheid verborgen 'deep state'. Miller wil een deal tussen Amerika en Mali in goede banen leiden, maar ziet alles in gevaar komen wanneer er drie leden van de Amerikaanse special forces en een vertaler uit Mali vermoord lijken te zijn. De vertaler blijkt echter nog te leven en neemt contact op met Leyla Toumi (Karima McAdams). Naast McAdams keren uit het eerste seizoen ook Joe Dempsie ( Game of Thrones ), Alistair Petrie ( The Night Manager ) en Anastasia Griffith (Damages) terug voor seizoen twee.
Het tweede seizoen van Deep State gaat in Amerika op 28 april van start op zender Epix. Bij ons Nederland is het tweede seizoen vanaf 28 mei wekelijks te zien op Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!