Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Death to 2020: special van de maker van Black Mirror

  •  
21-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Death to 2020
Charlie Brooker schakelde Hugh Grant en Samuel L. Jackson in voor een komische terugblik op 2020.
Eind deze maand blikt Netflix op komische wijze terug op 2020 met een 'onvergetelijk komedie evenement over een jaar waar je liever niet aan herinnerd wil worden'. Death to 2020 is een mockumentary waarin op satirische wijze wordt gekeken naar alles wat er in 2020 gebeurde, met behulp van een heleboel bekende acteurs die gestalte geven aan (fictieve) experts en andere mensen. Zo speelt Hugh Grant ( The Undoing ) een historicus, terwijl Lisa Kudrow ( Feel Good ) te zien is als een conservatieve politica en Tracey Ullman ( Mrs. America ) opduikt als The Queen. Verdere rollen zijn er voor onder meer Samuel L. Jackson, Kumail Nanjiani en Joe Keery. Laurence Fishburne doet de voice-over. De mockumentary is afkomstig van Charlie Brooker ( Black Mirror ).
Death to 2020 verschijnt 27 december op Netflix.
Update: hoewel de special al wel te zien is in Amerika, is de Nederlandse release van Death to 2020 om een nog onbekende reden uitgesteld.
Update: Death to 2020 is alleen te zien wanneer je in je profiel de taal verandert naar Engels.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!