Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dead of Summer komt naar Videoland

  •  
03-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dead of Summer
Het tien afleveringen tellende Dead of Summer draait om idyllisch zomerkamp waar een oud kwaad ontwaakt.
Dead of Summer speelt zich ook nog eens af in de jaren tachtig en doet daardoor dus denken aan de Friday the 13th -films. De horrorserie werd bedacht door Adam Horowitz, Edward Kitsis en Ian Goldberg, die eerder verantwoordelijk waren voor Once Upon a Time. De locatie van het verhaal is Camp Stillwater, een rustige plek in de buitenlucht waar een groep kampleiders hoopt op de beste zomer ooit. Maar wanneer de duistere mythologie van het kamp ontwaakt, wordt het een zomer van onvergetelijke angsten. Een van de hoofdrollen in Dead of Summer is voor Elizabeth Lail (Once Upon A Time), die binnenkort te zien is naast Penn Badgley in de nieuwe Netflix-serie You. Verder heeft ook horrorveteraan Tony Todd (Candyman, Night of the Living Dead) nog een bijrolletje in de serie.
Dead of Summer is vanaf 18 juni te zien bij Videoland. Vanaf dezelfde datum zijn de afleveringen overigens ook beschikbaar bij Ziggo. Bekijk hieronder alvast de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!