de Lagarde

De special effects in Game of Thrones

  •  
13-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3567960337
Na de kostuums besteedt HBO met een nieuwe blik achter de schermen nu aandacht aan de special effects in Game of Thrones.
In de featurette zien en horen we Sam Conway, de man die alle visuele effecten in de serie overziet; van bloed en snot tot en met explosies en vuur. Conway raakte geïnspireerd door zijn eigen vader, die vroeger werkte aan de effecten in verschillende Monty Python-films en ander werk van Terry Gilliam. Hij zal het voor het zevende seizoen ongetwijfeld vooral druk krijgen met de draken, aangezien deze straks zo groot als vliegtuigen gaan worden. Het zevende seizoen van Game of Thrones start op 16 juli bij HBO in Amerika en is vanaf 17 juli in Nederland te zien bij Ziggo. De reeks bestaat dit keer uit slechts zeven afleveringen, maar de laatste daarvan krijgt een extra lange speelduur van 81 minuten.
Bekijk de eerste beelden uit het zevende seizoen van Game of Thrones in de trailer. Lees daarnaast ook meer over de plotwendingen , intromuziek en acteurs uit de fantasyserie.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!