Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De Lagarde Podcast #70: wat is vrouwentelevisie?

  •  
20-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big Little Lies S02
Redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi bespreken in elke aflevering een ander thema, met deze week alles over vrouwentelevisie, met onder meer Big Little Lies.
Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met de Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.
In deze aflevering praten Bregtje en Omar over vrouwentelevisie, waarbij er wordt afgetrapt met Phoebe Waller-Bridge. De bedenker van Killing Eve en Fleabag werd onlangs aangesteld als scenarist voor de nieuwe James Bond-film, om vooral de vrouwelijke personages wat beter uit te werken. Maar wat is vrouwentelevisie precies? En wie zijn op dit moment de belangrijkste vrouwelijke personages en scenaristen? Met aandacht voor onder meer Sex and the City, Jessica Jones , PEN15 , Big Little Lies en The Handmaid's Tale.
Luister hieronder de complete aflevering terug!
En abonneer je hier op onze podcast!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!