Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

De favoriete HBO-series van Bill Hader

  •  
19-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry
Deze maand gaat Barry van start op HBO, een zender waar hoofdrolspeler Bill Hader (SNL) graag naar mag kijken.
Hader vormde tijdens zijn Saturday Night Live-tijd vaak een duo met Andy Samberg, die nu de hoofdrol speelt in Brooklyn Nine Nine. Vanaf 26 maart speelt ook Hader een hoofdrol op televisie in het komische Barry. In Amerika wordt de serie uitgezonden door HBO en daarom zette Hader zijn favoriete HBO-series op een rij. Zo onthult hij wie zijn favoriete acteur / komiek is in Silicon Valley , een komedie die wordt geproduceerd door Alec Berg, die ook achter de schermen met hem aan Barry werkt. Daarnaast heeft hij lovende woorden voor Larry David in Curb Your Enthusiam en de talloze documentaires van HBO, zoals If You're Not in the Obit, Eat Breakfast. Verder is Hader een groot fan van de mockumentary 7 Days in Hell (met Andy Samberg), hoewel deze volgens hem niet het niveau haalt van het door hemzelf geproduceerde Documentary Now!.
Barry is vanaf 26 maart in Nederland te volgen via Ziggo. Hader was dit weekend weer even terug bij SNL; hij mocht een aflevering fungeren als gastpresentator.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!