Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

DC Comics wil volgende stripheld naar tv brengen

  •  
03-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1942915087
Een volgend personage uit de stal van DC Comics krijgt een eigen tv-serie. Geoff Johns onthulde dat er snel een officiële aankondiging komt.
De president van DC Comics maakte het nieuws wereldkundig via Twitter. Bij welke zender de aankomende serie ondergebracht gaat worden, is nog niet bekend. Het zou kunnen dat het gaat om The CW, dat momenteel al de DC-verfilmingen Arrow , The Flash , Legends of Tomorrow en het onlangs van CBS overgevlogen Supergirl uitzendt. Maar Johns verwees in de tweet ook naar Lucifer en Gotham en dat zijn series die in Amerika worden uitgezonden door Fox. iZombie van The CW en Preacher van AMC, beide gebaseerd op stripboeken van DC’s Vertigo-label, werden niet door Johns genoemd. Er zijn momenteel nog twee aankomende tv-adaptaties van DC Comics al echt concreet. Greg Berlanti heeft zijn Black Lightning -serie inmiddels ondergebracht bij Fox en David S. Goyer is voor Syfy bezig met een prequel op Superman , die de titel Krypton heeft meegekregen.
Zender WGN America bestelde vorig jaar een pilot van de DC-verfilming Scalped , maar nog geen compleet seizoen. The Flash is in Nederland te zien op Fox. Op Netflix kun je een aantal seizoenen van Gotham , iZombie en Arrow terugkijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!