Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Day I Met El Chapo: trailer voor Netflix-docu

  •  
12-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
El-Chapo
Netflix komt met een documentaire over de ontmoeting tussen Kate del Castillo en El Chapo.
De Mexicaanse actrice (eveneens op Netflix te zien in Ingobernable ) benaderde de beruchte drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán ooit via de sociale media, waarna diens advocaten contact met haar opnamen. Het leidde tot gesprekken over het maken van een mogelijke biografische film over El Chapo (zijn levensverhaal komt tevens aan bod in de dramaserie El Chapo , die ook op Netflix staat), die destijds zat opgesloten in gevangenis. In 2015 wist hij weer te ontsnappen en niet veel later werd er een ontmoeting tussen de twee geregeld, waarbij ook acteur Sean Penn aanwezig was. In The Day I Met El Chapo doet Del Castillo een boekje open over de dag dat ze de meest gezochte drugsbaron ter wereld van dichtbij meemaakte, inclusief nooit eerder vertoonde beelden van de ontmoeting.
The Day I Met El Chapo bestaat uit drie delen, die vanaf 20 oktober allemaal te zien zijn op Netflix. El Chapo kwam eerder al aan bod in de documentaire The Rise and Fall of El Chapo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!