Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

David Milch heeft script voor Deadwood-film af

  •  
20-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
DeadwoodIanMcShane
Er zit weer beweging in de Deadwood-film. Volgens acteur Ian McShane heeft bedenker David Milch het script afgerond.
Deadwood werd in 2006 na drie seizoenen door HBO van de buis gehaald. McShane gaf in de westernserie gestalte aan saloneigenaar Al Swearengen. Momenteel doet hij promotie voor zijn nieuwe tv-serie American Gods , waarbij er altijd wel gevraagd wordt naar de status van de terugkeer van de serie, in de vorm van een afsluitende tv-film. 'Ik weet dat het script voor de twee uur durende film bij HBO ligt’, verklapte McShane aan de website TVLine. ‘Als er straks geen eindproduct volgt, moet je de zender maar de schuld geven', voegde hij daar nog (half) grappend aan toe. McShane liet weten dat hij al kort met Milch over het script heeft gesproken en binnenkort met hem gaat lunchen om verder te praten.
Deadwood is momenteel in zijn geheel te bekijken op Netflix. David Milch werd onlangs ook door HBO aangesteld om te helpen met het derde seizoen van de serie True Detective.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!