Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

David Lynch eet donut in promo voor Twin Peaks

  •  
20-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
757651934
Een promo zonder dialogen waarin je een personage enkel wat ziet eten. Daar kan alleen David Lynch mee wegkomen.
De teaser heeft uiteraard betrekking op de nieuwe afleveringen van Twin Peaks , die de maker van films als Blue Velvet en Eraserhead allemaal zelf zal regisseren. Lynch nam ook de scripts voor zijn rekening. Hij schreef ze met hulp van Mark Frost, die Twin Peaks ooit samen met hem bedacht. De promo bevestigt dat Lynch ook voor de camera terugkeert als FBI-baas Gordon Cole, die ooit een ernstige gehoorbeschadiging opliep. In de teaser lijkt hij een wat moderner gehoorapparaat te hebben aangeschaft. Hoe groot zijn rol wordt is niet duidelijk, want de cast van de nieuwe reeks Twin Peaks bestaat uit maar liefst 200 acteurs, met oudgedienden als Kyle MacLachlan, David Duchovny en Miguel Ferrer, plus nieuwkomers als Laura Dern, Jennifer Jason Leigh en Robert Forster. Het verhaal van de aankomende reeks wordt nog geheim gehouden.
Volgens de geruchten bestaat de Twin Peaks miniserie uit 18 afleveringen. De nieuwe reeks gaat begin 2017 van start op Showtime, hoewel er nog geen premièredatum door de zender is vastgelegd. Neem ook een kijkje achter de schermen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!