Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

David Letterman onthult nieuwe gastenlijst

  •  
17-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman S02
In het tweede seizoen van zijn Netflix-show praat David Letterman met onder anderen Kanye West.
David Letterman ontvangt vijf nieuwe gasten in My Next Guest Needs No Introduction. De nu 72-jarige talkshowhost ging in 2015 met pensioen, maar maakte vervolgens toch weer een comeback op Netflix. In het tweede seizoen van zijn Netflix-serie interviewt hij vijf beroemde gasten. Zo gaat Letterman bijvoorbeeld zitten voor een gesprek met de altijd uitgesproken Kanye West (foto). De andere gasten in het nieuwe seizoen zijn Ellen DeGeneres (haar stand-up special Relatable staat nu op Netflix), Tiffany Haddish (nu op Netflix te horen in de animatieserie Tuca & Bertie ), Lewis Hamilton (de Formule 1-coureur) en Melinda Gates (de vrouw van Bill Gates). Alle gasten werden wederom persoonlijk door Letterman uitgekozen en alle afleveringen zijn vanaf 31 mei te zien op Netflix.
My Next Guest Needs No Introduction is momenteel de enige talkshow op Netflix. Eerder hadden ook Chelsea Handler en Norm Macdonald er praatprogramma's.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!