Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

David Fincher maakt Love, Death & Robots

  •  
08-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Love, Death & Robots
Hij ontwikkelde de animatie-anthologie in samenwerking met regisseur Tim Miller (Deadpool).
Na House of Cards en Mindhunter maakt David Fincher een derde serie voor Netflix. Het gaat om een animatie-anthologie getiteld Love, Death & Robots, die zal bestaan uit korte afleveringen van tussen de vijf en de vijftien minuten. De serie bestrijkt meerdere genres, van scifi en fantasy tot horror en komedie, en is gericht op volwassenen. Er worden tevens verschillende vormen van animatie gebruikt, van traditionale 2D animatie tot meer fotorealistische computeranimatie. Fincher ontwikkelt het Netflix-project samen met Tim Miller, de regisseur van Deadpool die momenteel met James Cameron werkt aan een nieuwe Terminator-film. Miller is geen onbekende van Fincher; hij komt uit de wereld van de computeranimatie en werkte ooit voor Fincher aan de unieke opening credits van zijn film The Girl with the Dragon Tattoo uit 2011.
Wanneer Love, Death & Robots op Netflix zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend gemaakt. Tim Miller verklapte al wel dat het gaat om achttien afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!