Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dark: tweede seizoen officieel aangekondigd

  •  
21-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dark
Netflix heeft het tweede seizoen van hun eerste Duitse serie Dark officieel aangekondigd.
'Dark is het bewijs dat de echt goede vertellingen geografie overstijgen', liet Netflix weten in een verklaring. 'We zijn heel erg blij dat mensen van over de hele wereld gefascineerd raakten door de serie en dat we straks kunnen zien hoe het verhaal zich verder ontvouwt.' Dark speelt zich af in Winden, een klein Duitse dorp dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van een vijftienjarige jongen. Terwijl vier lokale families zoeken naar antwoorden, blijkt het mysterie iets te maken te hebben met een gelijksoortige zaak uit het verleden. De serie werd bedacht door de Zwitserse regisseur Baran bo Odar en de Duitse scenariste Jantje Friese, de twee die eerder verantwoordelijk waren voor de technothriller Who Am I. 'We zijn overweldigd door de positieve respons op Dark', liet het duo weten in een verklaring. 'En we hebben voor seizoen twee nog heel veel verrassingen in petto.'

Lees de recensie van Dark en beluister ook de soundtrack. Mocht je het eerste seizoen al helemaal gezien hebben, dan hebben we hier een aantal vragen die hopelijk in het tweede seizoen beantwoord gaan worden op een rij gezet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!