Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dark S02 onthult teaser en releasedatum

  •  
26-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dark
De mysterieuze thrillerserie uit Duitsland komt in juni terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
Vorig jaar waren tv-makers Jantje Friese en Baran bo Odar erg succesvol met de Duitse serie Dark. De bovennatuurlijke thrillerserie speelt zich af in Winden, een klein dorp dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van een tiener. Terwijl vier lokale families zoeken naar antwoorden, komen er allerlei duistere geheimen naar boven. Het mysterie blijkt iets te maken te hebben met een zaak uit het verleden. Het tweede seizoen van Dark liet anderhalf jaar op zich wachten, maar verschijnt over iets minder dan twee maanden (21 juni) op Netflix. Netflix sloot ook een meerjarige deal met Jantje Friese en Baran bo Odar. Het tweetal zal voor de VOD-dienst nog meer series gaan ontwikkelen, waarvan de eerste (over een mysterie op een oude stoomschip) al werd aangekondigd.
Lees ook de recensie van het eerste seizoen (en dit achtergrondartikel na het kijken) en beluister verder de soundtrack. Ook brachten wij een bezoek aan de set van S02.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!