Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Daredevil S03 verschijnt op 19 oktober

  •  
20-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil S03 poster
Netflix heeft de releasedatum nu zelf bevestigd en gaf ook een nieuwe teaser voor het derde seizoen vrij.
Na Jessica Jones , Luke Cage en Iron Fist is Daredevil de vierde en laatste Defender die dit jaar met een nieuw seizoen naar Netflix komt. Acteur Charlie Cox (Boardwalk Empire) is uiteraard weer te zien als Matt Murdock, de blinde advocaat die 's nachts als Daredevil afrekent met criminelen die door de mazen van de wet heen wisten te glippen. In het derde seizoen overweegt hij zijn carrière als advocaat op te geven om fulltime misdadigers te bestrijden als Daredevil. Vincent D'Onofrio keert terug als The Kingpin en Joanne Whalley (The Borgias) wordt geïntroduceerd als Sister Maggie, die in de stripreeks ook de moeder van Matt Murdock is. Erik Oleson (Arrow, The Man in the High Castle ) volgt dit seizoen Douglas Petrie en Marco Ramirez op als showrunner van de serie.
Het derde seizoen van Daredevil is vanaf 19 oktober te zien op Netflix. Bekijk ook de aankondiging van het nieuwe seizoen. Het eerdere teasertje is hier terug te kijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!