Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Darby and Joan: Australische misdaadserie krijgt tweede seizoen

  •  
10-06-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6373 keer bekeken
  •  
DarbyJoan2

© Acorn TV

Een gepensioneerde agent (Bryan Brown) en een Britse verpleegster (Joan Kirkhope) vormen een duo dat mysteries onderzoekt in de Australische outback.

De vod-dienst Acorn TV werkt aan een tweede seizoen van de misdaadserie Darby and Joan. De opnamen zullen later dit jaar van start gaan in Australië. In Darby and Joan probeert de Britse verpleegster Joan Kirkhope (Greta Scacchi uit Bodies) in Australië het mysterie rond haar dode echtgenoot te ontrafelen. In de outback komt ze letterlijk in aanvaring met ex-agent Jack Darby (Bryan Brown uit Boy Swallows Universe), die besluit om haar daarmee te helpen, waarna het onwaarschijnlijke duo wordt meegezogen in nog meer misdrijven en moordmysteries. In het tweede seizoen gaan Darby en Joan op zoek naar de enige persoon die meer informatie lijkt te bezitten over een mysterie uit de politietijd van Darby. Wanneer de nieuwe reeks van Darby and Joan op televisie zal verschijnen is nog niet bekend. In Nederland ging het eerste seizoen, dat bestond uit acht afleveringen, vorig jaar in première op BBC First.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!