Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Criminal Minds verdwijnt van Videoland

  •  
02-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
202 keer bekeken
  •  
Criminal Minds
Criminal Minds verdwijnt eind maart van Videoland en in april wordt ook de spin-off Beyond Borders verwijderd.
De langlopende misdaadserie is nu bezig aan zijn dertiende seizoen. De voorgaande twaalf seizoenen zijn te bekijken bij Videoland, maar zullen op 31 maart uit het aanbod verwijderd worden. Criminal Minds draait om een speciale eenheid van de FBI, die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. Van de cast waarmee de serie begon (met onder anderen Mandy Patinkin uit Homeland ), hebben momenteel alleen Matthew Gray Gubler en Kirsten Vangsness nog vaste rollen. Shemar Moore (te zien als Derek Morgan) speelt inmiddels de hoofdrol in SWAT, dat deze maand in Nederland van start gaat op Veronica. Thomas Gibson (die als Aaron Hotchner de hoofdrol speelde) werd aan de start van het twaalfde seizoen ontslagen ( lees meer over zijn vertrek ), waarna voormalig castlid Paget Brewster (Huff) terugkeerde in een vaste rol.
Criminal Minds kreeg twee spin-offs: Suspect Behavior en Beyond Borders. Die laatste titel is nu ook te zien bij Videoland, maar wordt op 15 april ook verwijderd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!