Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Criminal Minds komt naar Videoland

  •  
28-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
101 keer bekeken
  •  
Criminal Minds
De in maart verwijderde seizoenen van Criminal Minds worden opnieuw aan het aanbod toegevoegd.
Criminal Minds draait om een speciale eenheid van de FBI, die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. Thomas Gibson speelde de hoofdrol in de eerste elf seizoenen, maar werd aan de start van het twaalfde seizoen ontslagen ( lees meer over zijn vertrek ), waarna voormalig castlid Paget Brewster (Huff) terugkeerde in een vaste rol. Door de jaren heen hadden ook Mandy Patinkin ( Homeland ) en Shemar Moore (SWAT) vaste rollen in de serie. Met ingang van oktober voegt Videoland de eerste twaalf seizoenen van Criminal Minds toe aan het aanbod. Het recente detiende seizoen gaat echter exclusief naar Ziggo Movies & Series, waar de serie begin volgende maand eveneens beschikbaar wordt gesteld. Overigens wordt er momenteel gewerkt aan het veertiende seizoen, dat in Amerika op 3 oktober van start gaat bij zender CBS.
De eerste twaalf seizoenen van Criminal Minds zijn vanaf 1 oktober terug te kijken bij Videoland. De serie kreeg ook twee spin-offs: Suspect Behavior en Beyond Borders.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!