Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Crashing na drie seizoenen ten einde

  •  
10-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Crashing S03 poster
De allerlaatste aflevering van de komische serie met Pete Holmes verschijnt morgen bij Ziggo Movies & Series.
HBO maakte bekend geen vierde seizoen te bestellen van de serie Crashing. Producent en scenarist Judd Apatow kondigde de stopzetting ook zelf aan in de talkshow van Conan O'Brien. Hij had naar eigen zeggen graag nog meer afleveringen willen maken, maar verklapte ook dat er straks mogelijk nog wel een Crashing-film gaat komen. In het semi-biografische Crashing is Pete Holmes te zien als een fictieve versie van zichzelf: een onzekere komiek die nadat hij verlaten wordt door zijn vrouw (Lauren Lapkus) weer opnieuw begint met daten, terwijl zijn carrière als stand-up maar niet echt van de grond wil komen. In het huidige derde seizoen werd Madeline Wise geïntroduceerd als Kat, de nieuwe love interest van Pete. Verder waren er ook weer talloze gastoptredens van collega-komieken, zoals John Mulaney en Ray Romano.
Crashing is in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series. De alleerlaatste aflevering debuteert vanavond in Amerika op HBO en is vanaf morgen bij ons te zien op Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!