de Lagarde

Crashing-acteur Artie Lange gearresteerd

  •  
20-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3125072980
Artie Lange werd afgelopen weekend gearresteerd voor drugsbezit. De komiek en acteur is momenteel te zien in de HBO-serie Crashing.
Lange werd aangehouden in zijn woning in Hoboken in New Jersey. Naar verluidt vond de politie zowel cocaïne als heroïne in zijn auto. Lange werd in het verleden al eens eerder gearresteerd voor cocaïnebezit en zijn heroïneverslaving kostte hem tevens ooit zijn baan als sidekick van Howard Stern in diens radioprogramma. De komiek bezocht al talloze afkickklinieken om van zijn verslavingen af te komen en probeerde in het verleden twee keer zelfmoord te plegen. Recentelijk leek het weer wat beter met hem te gaan; hij speelde een prima ontvangen bijrol als zichzelf in de HBO-serie Crashing ( lees hier onze recensie van de pilot ), waarin de invloed van zijn verslavingen op zijn carrière eveneens ter sprake kwam. Lange speelde eerder ook zichzelf in de Showtime-serie Californication , waarin hij dezelfde afkickkliniek als Hank Moody (David Duchovny) bezocht.
Na zijn arrestatie liet Lange op social media weten dat het goed met hem gaat. Hij sprak ook over de eventuele gevolgen voor zijn rol in Crashing en gaf toe dat een ontslag door HBO zijn eigen domme schuld zou zijn. Crashing -producent Judd Apatow (ook bekend van Girls en Love ) liet op Twitter echter weten dat hij Lange, en mensen met drugsproblemen in het algemeen, nooit in de steek zou laten.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!