Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cowboy Bebop wordt live-action serie

  •  
28-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cowboy Bebop
Naast Avatar: The Last Airbender komt er ook live-action adaptatie van Cowboy Bebop naar Netlix.
De originele anime was eind jaren negentig te zien op de Japanse televisie en groeide ook buiten Azië al vrij snel uit tot een (cult)klassieker. Het verhaal van de zogenoemde 'space western' volgt Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine en Radical Ed, vier premiejagers die op de vlucht zijn voor hun verleden en op jacht gaan naar de meest gevaarlijke criminelen in ons zonnestelsel. De live-action adaptatie is in handen van scenarist Chris Yost, die eerder werkte aan animatieseries als The Avengers, Iron Man en Star Wars: Rebels, en daarna meeschreef aan onder meer de laatste twee Thor-films. Onlangs kondigde Netflix met The Last Airbender ook al een live-action adaptatie van een geliefde animatieserie aan en daarnaast werden er drie nieuwe anime-series onthuld.
Netflix heeft tien afleveringen van Cowboy Bebop in bestelling staan. Verschillende makers van het origineel zijn betrokken bij de productie van de live-action versie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!