Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Counterpart komt begin mei naar Ziggo

  •  
26-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Counterpart
J.K. Simmons speelt een dubbelrol in de spionageserie die werd omschreven als 'Fringe meets Homeland'.
Counterpart volgt Howard Silk (J.K. Simmons), die een saaie baan heeft bij een schimmige veiligheidsdienst in Berlijn. Wanneer hij ontdekt dat zijn werkgevers de toegang tot een parallelle dimensie verborgen houden, wordt hij meegezogen in een duistere wereld van intriges, gevaar en bedrog. De enige die hij kan vertrouwen is 'Prime', zijn bijna identieke tegenhanger uit die parallelle wereld. Naast Simmons zijn ook Olivia Williams (Manhattan), Harry Lloyd (Game of Thrones) en Nazanin Boniadi (Homeland) te zien. Counterpart werd bedacht door Justin Marks, die de live-action Jungle Book-film schreef en onlangs werkte aan het aanstaande vervolg op Top Gun. De regie van de eerste aflevering was in handen van Morten Tyldum (Headhunters, The Imitation Game).
Beide seizoenen van Counterpart komen 2 mei naar Ziggo Movies & Series. De serie kreeg goede kritieken, maar door een gebrek aan kijkers komt er geen seizoen drie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!