Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Costa!! de serie: eerste blik op tv-vervolg van Netflix

  •  
25-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1471 keer bekeken
  •  
Costa!!

© Gemma Silvestre / Netflix

In een eerste sneak peek worden een aantal van de hoofdrolspelers onthuld, met onder meer oude bekende Lisa Zweerman en nieuwkomer Bo Maerten.

Netflix onthulde een eerste sneak peak op Costa!! de serie, dat dient als tv-vervolg op de film Costa!! uit 2022. Het verhaal speelt zich wederom af in en rond Club Costa in Spanje, waar een nieuwe generatie de sluiting van de hotspot moet zien te voorkomen. In de cast zien we onder meer Joep Paddenburg als Duuk, Lisa Zweerman als Esmee, Oscar Aerts als Mike, Bo Maerten als Mila, Sinan Eroglu als Kay, Hamza Othman als Fatih en Jatou Sumbunu als Zoe. De regie was in handen van Jon Karthaus, bekend van de voorgaande film Costa!! en van Fijn Weekend. Costa! begon in 2001 als bioscoopfilm met onder meer Georgina Verbaan en Katja Schuurman. Daarna was er van 2001 tot 2005 ook nog een Costa!-serie te zien bij BNN, die nu eveneens beschikbaar is op Netflix. In 2022 volgde een nieuwe film die voorzien werd van een extra uitroepteken en een grotendeels nieuwe cast, en deze Netflix-serie is weer een vervolg op die film.

Costa!! de serie is vanaf donderdag 2 mei te zien op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!