Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Control Z S03E01: alle opties open

  •  
06-07-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
Control Z S03
Spannende seizoensopener oogt wel als meer van hetzelfde (ditmaal mag Sofía opnieuw op zoek naar een kwade hacker).
Het derde seizoen van Control Z begint met een scène in een escape room waarin lovers Sofía (Ana Valeria Becerril) en Javi (Michael Ronda) voor de zoveelste keer het raadsel niet op tijd oplossen. Wat betekent dat? Dat ze niet voor elkaar zijn gemaakt? Of dat er nog meer ellende in het vat zit? Dat laatste blijkt sowieso het geval. Op een feestje van Raúl (Yankel Stevan) lijken de tieners alweer bijna te zijn vergeten hoe de kersverse rector Susana (Thanya López) vorig seizoen om het leven kwam, nadat ze van het schoolgebouw was gevallen na een worstelpartij waar Sofía en de zijnen bij betrokken waren. Totdat een drone komt aanvliegen met een weinig appetijtelijk cadeau voor Raúl.
Control Z S03
Oftewel, het ik-weet-wat-jullie-hebben-gedaan-moment laat ook in het derde seizoen niet lang op zich wachten. Raúl ontvangt een foto waarop te zien is hoe hij Susana na haar val probeert te reanimeren, terwijl de andere betrokkenen - waaronder Sofía - op hun smartphones het fotografische bewijs ontvangen dat ook zij erbij waren. Iemand maakte dus in het geniep foto's en geheimen dreigen in die zin weer te worden geopenbaard. Maar wat staat er ditmaal op het spel? En wie is de wreker? Susana’s echtgenoot Güero (Cristian Santin) lijkt niets door te hebben. Raúl maakt zich wel verdacht door heimelijk in gesprek te gaan met mensen over Susana.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Control Z S03
En wie heeft Susana’s lichaam na haar val verplaatst? Hoewel de school wel bekendmaakt dat ze is overleden, is vooralsnog onduidelijk wat de politie er precies van denkt en hoe ze nadien is aangetroffen. Alles is in die zin nog mogelijk in Control Z , hoewel de spannende seizoensopener wel oogt als meer van hetzelfde.
Control Z S03, vanaf 6 juli 2022 op Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!