Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Connie Britton blijft toch trouw aan Nashville

  •  
05-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
91 keer bekeken
  •  
2302687772
Connie Britton zal toch te zien zijn in het gehele vijfde seizoen van Nashville. Dat vertelde de actrice in de talkshow van Ellen DeGeneres.
In augustus van het vorige jaar berichtten verschillende bronnen dat Britton in slechts 10 van de 22 afleveringen op zou duiken. Volgens Deadline had ze zelfs helemaal geen trek meer in een eventueel zesde seizoen van de serie. Op de rode loper bij de Emmy-uitreiking in september liet ze vervolgens niets los over het reduceren van haar rol in seizoen vijf, maar tegenover DeGeneres bevestigt ze nu dat ze er gewoon ‘voor de volledige duur’ inzit. De dramaserie over de levens van verschillende countryartiesten in de hoofdstad van Tennessee werd vorig jaar stopgezet door ABC. Na een heleboel smeekbedes van de fans op social media, besloot zender CMT de serie alsnog een vijfde seizoen te geven. Bijna de gehele cast van Nashville was daarbij in staat om mee over te huizen.
Het vijfde seizoen van de serie gaat vanavond van start op CMT. De eerste helft van de extra lange seizoensopener werd al door ons besproken. Bekijk hieronder het filmpje waarin Britton in The Ellen DeGeneres Show praat over de terugkeer.
Lees en luister ook: de soundtrack van Nashville.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!