Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Confess komt 15 april naar Videoland

  •  
08-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
510 keer bekeken
  •  
Confess
Liefhebbers van romantiek kunnen bij Videoland kijken naar de tv-verfilming van het boek van Colleen Hoover.
Confess is namelijk een adaptatie van het gelijknamige boek van Hoover uit 2015, dat in Nederland werd uitgebracht als Oprecht. Het was alweer de vijfde naar het Nederlands vertaalde roman van de succesvolle auteur. Confess draait om de jonge Auburn (Katie Leclerc uit Switched at Birth), die haar grote liefde heeft verloren en inmiddels naar een andere stad is verhuisd om aan haar tragische verleden te ontsnappen. Ze solliciteert naar een baantje bij een kunststudio en voelt zich direct aangetrokken tot Owen (Ryan Cooper uit Eye Candy), een jonge kunstschilder met een groot geheim. Om hun beginnende romance een kans te geven, zullen ze echter beide open kaart moeten spelen. De serie van producent Awestruck was in Amerika al te zien bij go90, de Amerikaanse VOD-dienst waar Videoland ook de serie T@gged vanaan haalde.
Confess bestaat uit in totaal zeven afleveringen en is vanaf 15 april in zijn geheel te bekijken bij Videoland. Bekijk hieronder alvast de officiële trailer voor de serie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!