Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Condor vanaf 26 september op Videoland

  •  
04-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Condor
De serie is gebaseerd op het boek Six Days of the Condor en de daaropvolgende film met Robert Redford.
Max Irons (de zoon van acteur Jeremy Irons) geeft in Condor gestalte aan Joe Turner, een analist bij de CIA die twijfelt aan het werk dat hij daar doet, maar plots tot held wordt uitgeroepen wanneer zijn algoritme een terroristische aanslag voorkomt. Niet veel later wordt echter de hele afdeling van Turner door professionele moordenaars weggeveegd, en moet hij in zijn eentje op de vlucht slaan. Condor werd ontwikkeld door Todd Katzberg (Kidnapped) en Jason Smilovic (Karen Sisco). Bijrollen zijn er voor William Hurt ( Goliath ), Mira Sorvino (Mimic) en Bob Balaban (Seinfeld). De serie is een tv-adaptatie van het boek Six Days of the Condor en de daarop gebaseerde film Three Days of the Condor. In de eerdere filmadaptatie was Robert Redford ( Our Souls at Night ), die onlangs aankondigde te stoppen met acteren, te zien als Joe Turner.
Het eerste seizoen van Condor verschijnt 26 september op Videoland. De serie is afkomstig van zender Audience, dat inmiddels bezig is met een tweede seizoen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!