Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Concertfilm van Barbra Streisand heeft trailer

  •  
03-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barbra Streisand
Netflix debuteerde de eerste beelden van Barbra: The Music... The Mem'ries... The Magic!
In 2016 trok Barbra Streisand met de gelijknamige toer door dertien Amerikaanse steden. Haar afsluitende optreden in Miami werd vervolgens opgenomen voor Netflix. We zien de zangeres in de registratie van het concert niet enkel zingen op het podium; Streisand geeft de fans ook een blik achter de schermen. De toer was ter promotie van haar album Encore: Movie Partners Sing Broadway, dat diende als eerbetoon aan zowel Hollywood als Broadway. Streisand werd tijdens de toer dan ook gekoppeld aan talloze bekende namen uit de film- en theaterwereld. In de trailer komen onder anderen Seth MacFarlane, Hugh Jackman, Alec Baldwin en Melissa McCarthy al voorbij. Verder zien we haar op het podium ook een speciaal duet zingen met Jamie Foxx.
Streisand zit alweer zes decennia in het vak en is een van de succesvolste artiesten aller tijden. Barbra: The Music... The Mem'ries... The Magic! verschijnt 22 november op Netflix.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!