Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Community: complete serie in april naar Netflix

  •  
14-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
81 keer bekeken
  •  
Community
Is dit de eerste stap richting de afsluitende film die Dan Harmon (Rick and Morty) nog altijd wil maken?
Alle seizoenen van Community zijn met ingang van 1 april te zien op Netflix. De komische serie volgt een studiegroep op het Greendale Community College, die in het leven wordt geroepen door de geschorste advocaat Jeff Winger (Joel McHale, The Soup). Hij doet dat in eerste instantie om aan te pappen met de aantrekkelijke Britta Perry (Gillian Jacobs, Love ), maar raakt uiteindelijk toch ook erg gehecht aan de andere groepsgenoten. De cast bestaat verder nog uit Danny Pudi ( Powerless ), Yvette Nicole Brown (The Mayor), Donald Glover ( Atlanta ), Alison Brie ( GLOW ), Ken Jeong ( Dr. Ken ) en Chevy Chase (SNL). De sitcom werd bedacht door Dan Harmon, de (mede)bedenker van het ook op Netflix te bekijken Rick and Morty , en is nu nog exclusief te streamen bij Amazon.
Harmon wil nog altijd een afsluitende Community-film maken, en nu de complete serie wereldwijd naar Netflix komt, worden de geruchten over mogelijke financiering van deze film door Netflix weer steeds sterker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!