Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Comic-Con 2019: overzicht van alle tv-trailers

  •  
23-07-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Creepshow
Met nieuwe beelden uit Rick and Morty, Creepshow en Harley Quinn, plus de bloopers uit The Good Place.
Tijdens Comic-Con werden dit jaar weer veel nieuwe beelden uit aanstaande tv-seizoenen onthuld (van Veronica Mars zelfs alle beelden), waarbij de trailer voor The Walking Dead een van de grote smaakmakers was. Verder debuteerde Netflix voorproefjes op The Witcher en The Dark Crystal: Age of Resistance , en was Amazon aanwezig met onder meer Star Trek: Picard , Carnival Row en seizoen vier van The Expanse. Andere tv-series die onthuld werden waren His Dark Materials (HBO en BBC), Watchmen (HBO), de Arrowverse-series (The CW, hier te zien op Netflix), Westworld (HBO) en Snowpiercer (TBS, hier straks te zien op Netflix). Maar er kwamen er nog meer teasers en clipjes voor nieuwe tv-seizoenen voorbij....
Marvel onthulde op Comic-Con het schema voor de series (die op Disney+ zullen verschijnen) en films voor de komende jaren, maar daarnaast was ook Agents of SHIELD vertegenwoordigd op de beursvloer. De serie komt volgend jaar na het zevende seizoen ten einde, en is inmiddels aanbeland bij de laatste afleveringen van seizoen zes, waar een extra trailer voor werd vrijgegeven.
 
Marvel-concurrent DC Comics onthulde nieuwe beelden van Harley Quinn , een animatieserie van hun streamingdienst DC Universe waarin Kaley Cuoco ( The Big Bang Theory ) te horen is als de vriendin van The Joker. Daarnaast werd Doom Patrol (een spin-off van het bij ons op Netflix te bekijken Titans ) verlengd met nog een tweede seizoen.
Ook het einde van de stripverfilming Preacher komt in zicht: het vierde en laatste seizoen gaat dit jaar op 4 augustus in première op zender AMC. Hier in Nederland liggen de vod-rechten van Preacher bij Amazon, waar de eerste drie seizoenen al te zien zijn, maar het is nog niet bekend of de nieuwe reeks straks op hetzelfde moment wordt aangeboden.
 
Later dit jaar (op 15 november) gaat op Amazon ook het vierde en laatste seizoen van de Philip K. Dick verfilming The Man in the High Castle in première. Op Comic-Con onthulde Amazon alvast de eerste scène uit de nieuwe reeks, om de fans in de stemming te krijgen. Lees ook ons interview met Rufus Sewell en Alexa Davalos over seizoen drie.
 
Dan Harmon en Justin Roiland sloten vorig jaar een deal met zender Adult Swim voor nog 70 (!) nieuwe afleveringen van Rick and Morty. Het vierde seizoen gaat in november in première en op Comic-Con verscheen alvast een eerste clipje, met een gastrol van Taika Waititi. De eerdere drie seizoenen van Rick and Morty zijn nu te zien op Netflix.
 
Op 3 september gaat in Amerika het tweede seizoen van Mayans M.C. van start op zender FX. De serie is een spin-off van Sons of Anarchy en volgt de latino-motorbende (Emilio Rivera heeft een gastrol als Marcus Alvarez) die we kennen uit de originele serie. Mayans M.C. heeft geen Nederlandse aanbieder, maar Sons of Anarchy staat op Netflix.
 
Ook nog geen Nederlandse aanbieder, maar zeker wel interessant om in de gaten te houden is Creepshow van vod-dienst Shudder. De horrorserie is gebaseerd op de gelijknamige cultfilm van Stephen King en George A. Romero en wordt gemaakt door Greg Nicotero, die al sinds jaar en dag verantwoordelijk is voor de zombies in The Walking Dead.
 
En tot slot: de bloopers uit het derde seizoen van The Good Place !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!