Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Comedians of the World verschijnt in januari

  •  
03-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Comedians of the World
Nederland wordt vertegenwoordigd door Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday.
Netflix bracht het afgelopen jaar veel stand-up comedy specials uit, binnenkort zet De Lagarde de tien beste shows voor je op een rij, en ook in 2019 wordt er afgetrapt met een nieuwe serie stand-up specials. Comedians of the World brengt 47 comedians uit dertien verschillende regio's en met acht verschillende talen samen. In de serie zijn er shows van drie Nederlandse comedians te zien: Martijn Koning, Rayen Panday en Soundos El Ahmadi. Koning en El Ahmadi werkten onlangs voor Comedy Central Nederland nog aan een roast-programma. Daarnaast maken in de serie ook komieken uit onder meer Mexico, Duitsland, Afrika en het Midden-Oosten hun opwachting. De Amerikaanse line-up bestaat uit Neal Brennan , Chris D’Elia , Nicole Byer en Nick Swardson.
Comedians of the World is vanaf 1 januari te zien op Netflix. De VOD-dienst zal op nieuwjaarsdag alle afleveringen van de serie op hetzelfde moment vrijgegeven.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!