Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Comedians in Cars Getting Coffee verhuist in januari naar Netflix

  •  
21-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
comedians in cars
Jerry Seinfeld brengt zijn webserie Comedians in Cars Getting Coffee naar Netflix.
De show werd oorspronkelijk gemaakt voor Crackle (de streamingdienst van Sony), maar dit jaar sloot Seinfeld een grote deal met Netflix, waar ook de uitzendrechten van zijn 'komieken onder elkaar' praatprogramma bij zaten inbegrepen. En dus verhuist Comedians in Cars Getting Coffee op 5 januari van Crackle naar Netflix. Naast de negen seizoenen van Crackle, worden er in 2018 ook speciaal voor Netflix gemaakte afleveringen uitgebracht. In elke aflevering stapt Seinfeld met iemand in een van zijn klassieke auto's, om ergens koffie te gaan drinken en verhalen uit te wisselen. De gasten zijn meestal – zoals de titel aangeeft – collegakomieken (zoals Sarah Silverman en Chris Rock), maar Seinfeld rijdt soms ook rond met andersoortige beroemdheden (zoals Alec Baldwin en Christoph Waltz). In een van de afleveringen nam president Barack Obama plaats op de bijrijderstoel.
Jerry Seinfeld maakte al eerder de terugblik / stand-up special Jerry Before Seinfeld voor Netflix. De komiek zal in de toekomst nog meer programma's voor Netflix gaan ontwikkelen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!