Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Colombiaanse Netflix Original in de maak

  •  
24-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Colombia
Netflix heeft een eerste originele serie van Colombiaanse makelij aangekondigd voor 2019.
Het land zelf kwam eerder al volop aan bod in (het gedeeltelijk Spaanstalige) Narcos , maar dat was officieel gezien een Amerikaanse Netflix Original. De nog titelloze Colombiaanse Original wordt geproduceerd door Dynamo, het productiebedrijf dat ook betrokken was bij Narcos. Het verhaal zal worden geschreven door Carlos Contreras ( El Chapo , I Dream In Another Language) en draait om een vrouwelijke detective en haar partner, die afreizen naar het Amazonegebied op de grens tussen Colombia en Brazilië, om een aantal bizarre moorden te onderzoeken. Ze ontdekken een inheemse stam, die er alles aan doet om een ongelooflijk geheim af te schermen van de buitenwereld. Netflix bestelt acht afleveringen, die allemaal in Zuid-Amerika worden opgenomen. Achter de schermen treedt Ciro Guerra (Embrace of the Serpent) aan als producent.
De opnamen van de serie gaan in de zomer van 2018 van start. Naast Narcos worden ook onder meer Ingobernable en Club de Cuervos opgenomen in Zuid-Amerikaanse landen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!