Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cobrai Kai: eerste blik op tweede seizoen

  •  
08-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Karate Kid
Het tv-vervolg op de Karate Kid-films keert in april weer terug en deze keer is het dojo tegen dojo.
Ook Facebook (lees de recensie van Sorry For Your Loss ) en YouTube (lees de recensie van Champaign Ill ) produceren inmiddels eigen series. Vorig jaar werd de originele content van YouTube op de kaart gezet door het toch wel beter dan verwachte Cobra Kai, een serie die diende als vervolg op The Karated Kid, alleen dit keer niet door de ogen van Daniel LaRusso (Ralph Macchio, ook te zien in The Deuce ) maar door de ogen van zijn rivaal Johnny Lawrence (William Zabka). De serie heeft nu een tweede seizoen gekregen, waarin Daniel LaRusso net als Lawrence een eigen karate-dojo opent waar de lokale jeugd lessen kan nemen. Martin Kove keert dit seizoen terug als John Kreese, maar een eventuele terugkeer van Elisabeth Shue als Ali is (vooralsnog) niet bevestigd.
De eerste episode van Cobra Kai werd 55 miljoen keer bekeken en de serie scoorde ook 100% op RottenTomatoes. Het volledige tweede seizoen verschijnt op 24 april.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!