Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Cleaning Up verschijnt in maart bij de NPO

  •  
24-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cleaning Up
Een poetsvrouw met een gokverslaving hoopt een grote slag te kunnen slaan op de effectenbeurs.
Het Britse misdaaddrama Cleaning Up komt volgende maand naar de NPO. De hoofdrol in de miniserie is voor Sheridan Smith, die bekend is van komische series als The Royle Family en Two Pints of Lager and a Packet of Crisps, maar tevens BAFTA-nominaties ontving voor drama's als The C Word en Mrs Biggs. In Cleaning Up geeft ze gestalte aan Sam, die als poetsvrouw werkt voor een groot schoonmaakbedrijf, maar veel moeite heeft om rond te komen, ook omdat ze kampt met een gokverslaving. Terwijl ze met haar ex-man in de clinch ligt over de voogdij van haar dochters, hoopt ze door middel van handel met voorkennis een grote slag te kunnen slaan op de financiële markt. Cleaning Up bestaat uit zes afleveringen die vorig jaar te zien waren op ITV.
De zes afleveringen van de miniserie Cleaning Up zijn vanaf 13 maart te bekijken op NPO Start Plus. Vanaf 16 maart is de reeks ook te zien op NPO 1 extra en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!